Estrada AVA U DILEMI

Prije tri dana bila sam plava, ali jesam li sad?

  • Autor: I. T.
  • 16.8.2010 13:59:12
  • 16.8.2010 11:05:06

Iako se prije tri dana ofarbala u plavo, Ava Karabatić nije u potpunosti sigurna koje joj je trenutno boje kosa. Mi smo joj pokušali pomoći...

Ava Karabatić je prije nekoliko dana pred fotićem DalmaciaNewsa ofarbala kosu u plavu boju sa zlatnim preljevom, da bi to već u ponedjeljak demantirala za jedan naš portal.

Kako bismo sebi i vama razriješili novonastalu zbrku, nazvali smo starletu koja nam je objasnila sve. Ili barem nešto: 'Istina je da sam tad bila plava, ali pitanje je jesam li i sad!' Podsjetimo, veliko medijsko farbanje dogodilo se prije svega tri dana.

Čemu takva tajnovitost, pitate se? I mi smo se pitali, dok nam Ava nije pojasnila. 'Ja sam vam takva, stalno se mijenjam. Možda sam sad plava, možda crvena ili smeđa, nikad se ne zna. '

No mi smo baš htjeli saznati što sad ukrašava Avino lice. 'Otkrit ću to na sljedećem koncertu', ostala je tajnovita. Mudrica, rekli bismo, dodatno podgrijava maštu obožavatelja koje sad već sigurno broji u desetinama, stotinama… a koji će nakon ovoga sigurno još žustrije pojuriti na Avin prvi koncert. Ali i drugi, treći… jer kod Ave se nikad ne zna čime će zabljesnuti.
 
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više