PREZGODAN MU JE

Javier Bardem se pali na Brada Pitta

15.08.2010 u 16:14

Bionic
Reading

Španjolski oskarovac, glumac Javier Bardem koji se nedavno oženio svojom sunarodnjakinjom Penélope Cruz, otkrio je zašto se pali na Brada Pitta

'Pa mislim, tko se ne pali na njega. Imao sam priliku upoznati ga i on je jako dobar, jako sladak... Ima sjajno tijelo, lijepo lice i pomislio sam – opa', priznao je Bardem koji trenutačno promovira svoj novi film 'Eat, Pray, Love' u kojem glumi pored Julie Roberts i čiji je producent upravo Pitt.

'Producirao je film u kojem sam tad trebao glumiti pa sam flertovao s njim da bih odbio ulogu. Želio sam da povjeruje da bih se mogao zaljubiti u njega da bih dobio posao', rekao je Bardem koji je izazvao poprilične reakcije kad je javno iskazao svoje divljenje prema Pittovoj fizičkoj ljepoti.

'Imao sam priliku sresti Brada nekoliko puta. Kakva je to ljepota! On je prelijep i nevjerojatno je promatrati ga. Ali njegova ljepota dolazi s više strana, od načina na koji govori do toga koliko pozorno vas sluša. A tek njegovo tijelo, vauuuu! Nevjerojatno je, zar ne? Zaista sam gledajući ga imao osjećaj da bih se lako mogao zaljubiti', rekao je nedavno opčinjeni Bardem. Što li samo Penélope misli o tome?