SEVERINA OTKRILA TAKTIKU:

Nosim samo najviše pete i najkraće haljinice

15.08.2010 u 11:59

Bionic
Reading

Druga večer Rab summer festivala protekla je u znaku Severine i TBF-a, a lijepa pjevačica prisutne je oduševila ne samo sjajnom atmosferom koju je napravila, već i stasom. Odjevena u seksi ružičastu minicu, Severina je u prvi plan izbacila savršeno isklesane noge

Popularna pjevačica otkrila nam je da voli doći na Rab jer se tu osjeća dobro. Iako nije davala izjave, ekskluzivno za tportal Severina je rekla da još uvijek ima određenu tremu pred svaki nastup i da osjeća nalet adrenalina svaki put pred izlazak na scenu.

Za nastup na Rabu odabrala je kratku haljinicu, seksi kreaciju Dalibora Bettija za Estare Culto koja joj je pristajala kao salivena, a priznala je da taj odabir nije bio slučajan.

'Na koncertu sam ozlijedila koljeno tj. meniskus i prednji križni ligament dok sam izvodila 'stage diving' skačući s bubnjarevog podesta na svoj, a kako nisam imala previše vremena za oporavak i trinaest dana kasnije sam već imala koncert u Ljubljani, ozljeda nije u potpunosti zacijelila. Zbog toga imam posebnu taktiku blokiranja i zavaravanja sebe tako da za nastupe biram najkraće haljinice i najviše pete kako bi me malo sputali i kako bih što manje skakala po sceni', temeljito nam je objasnila Seve svoju taktiku.

Severina je nastup započela starim hitom 'Tvoja prva djevojka', a okupljene je neumorno zabavljala puna dva sata dobro poznatim hitovima 'Ajde, ajde zlato moje', 'Ante' i 'Trava zelena', koje je masa pjevala u glas dok ju je njezin Slavko bez prestanka pratio iz gledališta i zaljubljeno upijao svaki njezin pokret.