UTEGNUTA I ZATEGNUTA

Madonna se pomladila za proslavu 52. rođendana

15.08.2010 u 11:30

Bionic
Reading

Pop kraljica ponovo je zasjala u punom sjaju za proslavu svog 52. rođendana. Madonna je izgledala nevjerojatno mladoliko, zategnutog lica i u uskoj srebrnoj haljini

Slavna je pjevačica odlučila proslaviti rođendan tri dana ranije u krugu obitelji i bliskih prijatelja u londonskom trendi baru Shoreditch House.

Madonna se na proslavi pojavila ispeglanog lica bez ijedne vidljive bore i u seksi uskoj haljini koja je isticala njezinu besprijekornu liniju. Iako je sljedbenica kabale, ne može odoljeti kršćanskim simbolima pa je tako vrat ukrasila ogrlicom s križem, a umjesto kopče na njezinoj večernjoj torbici isticao se veliki zlatni križ.

Društvo joj je pravila 13-godišnja kći Lourdes koja svakim danom sve više sliči na svoju slavnu majku, a prije njih u bar je stigao Madonnin mlađahni dečko, zgodni brazilski maneken Jesus Luz.

No rođendansko slavlju za Madonnu i njezinu obitelj nije gotovo. Budući da Madonna i sin Rocco slave rođendan zajedno, slavna majka je isplanirala veliku kostimiranu zabavu čija će tema biti kraljevi i kraljice, a sama Madonna bi se trebala prerušiti u Anne Boleyn, drugu suprugu Henryja VIII.