ISPRAVAK NETOČNOG NAVODA

Ante Gotovac nije dobio honorar za modnu reviju

13.08.2010 u 12:01

Bionic
Reading

Sukladno Zakonu o medijima objavljujemo demanti neistinitih tvrdnji iznesenih u članku dnevnih novina 24sata pod nazivom 'Ante Gotovac 'zaboravio' je vratiti novce za gažu…', koji je prenio i tportal

LEO Klub Opatija, organizator humanitarne modne revije Opatija Fashion Show održane u Opatiji 31. srpnja, nemalo je iznenađen i potresen cijelim člankom i izašlim izjavama.

Naime, nitko od odgovornih u LEO Klubu Opatija nije dao izjavu izašlu u spomenutom članku, kao što nitko od sudionika humanitarnog događaja Opatija Fashion Show nije primio nikakvu vrstu honorara, a ponajmanje Ante Gotovac.

Štoviše, žalosti nas činjenica da je takvim dezinformacijama i neistinitim izjavama umanjena vrijednost cijelog humanitarnog projekta kojemu je za cilj bilo pomoći našem sugrađaninu koji boluje od multiple skleroze.

Događaju je prisustvovao veći broj poznatih izvođača koji su se odazvali našem humanitarnom pozivu, te je svaki od njih dao poseban doprinos uspjehu projekta. Nakon objave članka na portalu 24sata.hr u dobroj smo volji kontaktirali novinarku i tražili obustavu objave članka u tiskanom izdanju 24sata, ali naš stav u tom trenutku nije bio uvažen niti prihvaćen.

Iz tog razloga iskreno žalimo što je taj humanitarni projekt u koji je LEO Klub Opatija uložio mnogo entuzijazma, truda i vremena prikazan u negativnom svjetlu, a najviše od svega žalimo zbog svih ostalih izvođača koji su nesebično i velikodušno pomogli njegovom ostvarenju, navodi se u priopćenju LEO kluba Opatija.