KLAUNOVSKO IZDANJE

Robert Downey Jr. ponovno je neozbiljan

12.08.2010 u 13:42

Bionic
Reading

Taman kad su svi pomislili da se američki glumac, zvijezda filma 'Iron Man', nakon brojnih ispada konačno uozbiljio, snimljen je u Londonu u ekstravagantnoj odjevnoj kombinaciji

Američki glumac Robert Downey Jr. posjetio je britanskog redatelja Guya Ritchieja u Londonu. Naime, nakon velikog uspjeha filma 'Sherlock Holmes', Ritchie i Downey, koji su u međuvremenu postali bliski prijatelji, pripremaju drugi nastavak za koji se planira impresivna holivudska glumačka postava.

Brad Pitt bi navodno trebao glumiti profesora Moriartyja, a službeni datum dolaska 'dvojke' u kinodvorane diljem svijeta zasad je 16. prosinca 2011, i to u 3D-u, kao i većina filmova planiranih za 2011.

Četrdesetpetogodišnji nestašni holivudski glumac nije se zamarao svojim izgledom, pa je dojam bio podosta šaljiv. Naime, zvijezda filmova 'Iron Man', 'Zodiac' i 'A Scanner Darkly' odlučila se za majicu s aplikacijom na kojoj piše 'Tim Downey', a raspuštena kosa, crvene naočale i karirana kapa samo su pojačavali komičan dojam.