NEUMOLJIVI BIOLOŠKI SAT

Vanja Rupena želi djecu

12.08.2010 u 10:32

Bionic
Reading

Manekenka opisuje da ljeto provodi igrajući se sa svojim kartuzijanskim mačkicama te opisuje kako podnosi razdvojenost od svog pet godina mlađeg dečka Raffaelea Franciosa

Bivša miss Hrvatske, manekenka Vanja Rupena (32) našla se u situaciji da i sama mora suditi o nečijoj ljepoti, piše Gloria. Naime, priprema se za voditeljsku ulogu u showu'Hrvatski Top Model', koja će se sredinom listopada početi emitirati na RTL Televiziji.

Iako već šest godina živi u Milanu, zbog audicija i snimanja prvih epizoda za RTL Televiziju morala je spakirati kovčege i privremeno se preseliti u zagreb. Milano joj je i dalje ostao baza, jer je prije tri i pol godine tamo pronašla srodnu dušu, pet godina mlađeg ekonomista Raffaelea Franciosa. Otkrila je kako provodi ljetni odmor.

'U stankama snimanja skoknem do svog Umaga: igram se sa svojim kartuzijanskim mačkicama Oliverom i Dorom, odem na tenis s bratom Sašom, s društvom fino jedem po konobama, kupam se, družim s prijateljicom Laurom i uživam u društvu njezinih sinova Nike i Saše', tvrdi lijepa Vanja te priznaje da to u njoj pobuđuje majčinske osjećaje, što nije čudno, jer 'ima već 32 godine'. Također je objasnila kako podnosi odvojenost od dečka.

'Naučena sam biti s čovjekom kojeg volim, odlaziti na putovanja i vraćati mu se. Takav je moj posao, nedostaje mi, ali sam sretna što je sad u Americi i što na UCLA uči engleski jezik. Kad smo zajedno u Milanu, brinem o njemu: perem, peglam i kuham, što me veseli. Početkom godine počeli smo živjeti skupa, i to mi je prvi put u životu da živim s dečkom', tvrdi manekenka, kojoj njihova razlika u godinama nimalo ne smeta.

'On je najprizemljenija i najrazboritija osoba koju poznajem. Svidio mi se na prvi pogled, bio je jako simpatičan i drag. Kad se vrati iz Amerike, malo ćemo biti kod mene u Umagu, a ako stignemo, posjetit ćemo i njegove u Puli.'