NOVI LOOK

Beyonce u tetovažama od glave do pete

12.08.2010 u 07:38

Bionic
Reading

Slavna pjevačica bila je na odmoru od siječnja, no s novom reklamnom kampanjom za modnu kuću svoje majke House of Dereon i novim singlom Beyonce se vraća u velikom stilu, tijela punog tetovaža

Pjevačica je gotovo neprepoznatljiva s platinastom perikom i tijela prekrivenog tetovažama. Novu je kampanju opisala kao kombinaciju pin up djevojke iz 1960-ih i futurističkog rock chica.

Tetovažama, ali ne trajnima, pjevačica je prekrila gotovo cijelo tijelo, a na nogama, leđima i rukama vide se naslikani lanci, pauci, krila, kosturi…

U siječnju ove godine Beyonce je objavila da odlazi na dugi i zasluženi odmor. 'Definitivno mi je potreban odmor, moram napuniti baterije. Željela bih uzeti šest mjeseci slobodno i ne ulaziti za to vrijeme u studio. Želim samo živjeti život i ponovo pronaći inspiraciju u nečem', rekla je tad pjevačica.

Ovoga tjedna u velikom stilu se vratila na scenu objavljujući izdanje novog singla 'Why Don't You Love Me' koji će se moći čuti od 29. kolovoza, a Beyonce je ujedno i glavna zvijezda reklamne kampanje modne kuće House of Dereon za jesensko–zimsku kolekciju.

'Kad sam došla kući napisala sam ugovor sama sa sobom. Napravila sam popis svih stvari koje želim učiniti, a koje nemaju veze s glazbom. Dobro, neke su ipak imale, ali sam obećala sebi da se neću vratiti u studio prije nego ih završim', rekla je Beyonce, čiji se popis sastojao od sasvim običnih stvari, odlazaka u restorane, gledanja filmova i predstava na Broadwayu te provođenja vremena s petogodišnjim nećakom Danielom.