SAMO ZA VAŠE OČI

Renata i Sergej u akciji iza zastora

09.08.2010 u 12:06

Bionic
Reading

Renata Sopek godišnji odmor provodi u Dubrovniku izležavajući se na suncu u gužvi bazenskih i morskih plaža i pozirajući s dečkom Sergejom

Nakon zajedničkog kupanja u hotelskom bazenu pa seksi tuširanja na dubrovačkim stijenama, Renata Sopek i Sergej Bijelić odlučili su se počastiti koktelima i provesti ugodne trenutke u kutku vlastite intime odvojene zastorom. Sve to pod paskom iskusnog fotografskog oka, naravno.

Iako je po fotkama sasvim bjelodano da Renati i Sergeju ništa ne fali na ljetovanju, htjeli smo to čuti iz prve ruke, odnosno voditeljičinih usta. 'Kratko i jasno – uživam', rekla nam je Renata. 'U Dubrovniku sam na zasluženom odmoru koji je uslijedio nakon najžešće radne godine dosad.'

Iako je snimljena u bazenu, pod tušem i s koktelom u ruci, Renata tvrdi da se najčešće izležava na suncu. 'Vrijeme provodim uživajući u suncu uz bazene i plaže, gdje već nađem slobodno mjesto', rekla nam je i priznala da još uvijek ne traže skrivene plaže.

Osim Dubrovnika, Renata i Sergej skoknuli su do susjedne nam Budve, a stići će i do Splita. 'Prava mala turneja', opisala je voditeljica ukratko ljetni itinerar, dodavši kako će odmor potrajati do rujna.