Estrada GORAN IVANIŠEVIĆ

'Pri povratu jahte prijetili su mi medijima'

Goran Ivanišević iznio je svoju stranu priče o jahti Amber koju je vratio nakon četiri godine korištenja

'Razlozi povrata plovila povezani su s činjenicom da sam protekle dvije godine neprestano upozoravao i reklamirao zastupniku plovila, kao i vlasniku plovila Hypo leasingu, veliku grešku u samoj proizvodnji trupa plovila, koju sam imao i na prethodnom plovilu istoga proizvođača. Zbog toga, nakon što su proizvođač tj. njegov predstavnik u RH te vlasnik plovila dvije godine ignorirali te nepravilnosti, odlučio sam plovilo, prema ugovornoj klauzuli, vratiti', izjavio je Goran Ivanišević za tjednik 24 express.

Prije Goranove priče, mediji su povrat jahte povezali s velikim ratama koje, po brzopletom zaključku, bivši tenisač nije mogao plaćati zbog navodnog bankrota. 'Osim što trenutačno imamo sličnu frizuru, ne vidim nikakvih poveznica s Mikeom Tysonom – osim ako i on nije vratio jahtu', šaljivo je odbacio Goran takve objede.

STR-0125/HaloPix
Morska ljepotica Amber
'Želim napomenuti da sam pri povratu plovila od članice uprave Jadran jahti bio izložen pritisku i prijetnjama upravo negativnim novinskim člancima.'

Što se tiče plaćanja, Goran tvrdi da je podmirio sve dugove prema vlasnicima jahte. 'Netočno je da je plovilo zaplijenjeno zbog neispunjavanja obveza. Prema ugovoru o dugoročnom najmu plovila, izvršio sam sve uplate rata te na taj način stekao mogućnost prijevremenog povrata plovila iz najma.'

Jutarnji list je u srijedu objavio da je jahtu Amber od Ivaniševića zaplijenila Hypo Leasing Kroatien, a plovilo je od utorka u službenoj ponudi Jadran jahti.

Luksuzna crno-bež jahta, duga više od 22 metra, a široka gotovo pet i pol metara, zaplijenjena je, kako je javio list, zbog problema s otplatom mjesečne rate leasinga koja je navodno iznosila vrtoglavih dvanaest tisuća eura.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više