I VIŠE NEGO JE TREBALO

Amy Winehouse pokazala bijeli grudnjak i gaćice

05.08.2010 u 12:06

Bionic
Reading

Jedna od miljenica britanskih tabloida, pjevačica Amy Winehouse, rijetko izostaje sa žutih stranica zahvaljujući svojem burnom životu. Pa premda je u srijedu provela mirno večer, njezin izgled je bio dovoljan za brzinski paparazzo fotosession

Nakon nekoliko dana ludog partijanja po londonskim klubovima, Amy Winehouse je sinoć s dečkom Regom Travissom posjetila otvorenje novog restorana u Camdenu, Shaka Zulu.

Odjenuvši se nešto pristojnije za tu prigodu, pa čak nabacivši štikle umjesto pohabanih balerinki, Amy je uspjela i s malom crnom haljinom fulati.

Naime, njezina varijanta tog klasičnog odjevnog predmeta bila je toliko dekoltirana da joj se u nekoliko navrata vidio bijeli grudnjak, a par puta su joj i ispale bradavice.

Istovremeno je haljinica bila toliko kratka da je imala problema sa sjedanjem i ustajanjem. Pri izlasku iz automobila svi prisutni su mogli vidjeti da nosi bijele gaćice, dok je pri ponovnom ulasku u auto malo izgubila ravnotežu trudeći se držati noge spojene.

S obzirom na činjenicu da je u London doselila glumica Mischa Barton, u čijem je društvu pjevačica nekoliko puta viđena, teško da će se Amy skinuti s tapete britanskih tabloida.