BRŽI OD PAPARAZZA

Svi ljubavni kutci Blanke i Nikole

04.08.2010 u 12:03

Bionic
Reading

Iako još nisu snimljeni u zagrljaju ili kako se ljube, Blanka i Nikola su u proteklih mjesec dana više puta viđeni zajedno

Da fotografsko oko ipak ne vidi baš sve, potvrđuje ljubavna priča Blanke Vlašić i Nikole Karabatića o čijoj se vezi počelo spekulirati prije mjesec dana, a još uvijek nema fotografske potvrde za to.

Da su Blanka i Nikola bili brži, spretniji i pametniji, pokazuje poduža lista mjesta nježnih susreta friškog para. Tako su prvo zajedno viđeni u gledalištu Splitskog festivala, gdje su dijelili stol, što je fotografsko oko i zabilježilo. Jedini uspjeh zasad, dodajmo.

Nakon druženja na festivalu Nikola, Blanka, njen brat i prijateljica uputili su se u noćni provod te su viđeni na splitskoj Zenti u klubu O'Hara kako izmjenjuju poljupce, piše časopis Story.

Već sljedećeg dana Blanka i Nikola su prošetali Splitom, a tih su se dana navodno i kupali zajedno na jednoj trogirskoj plaži, ne skrivajući sreću. Kad će pasti prva fotka paparazza, ne znamo, ali smo sigurni da fotići ovih dana vrebaju iz svakog grma.