SOLO ODMOR

Iva Jerković već je mjesecima bez dečka

03.08.2010 u 14:58

Bionic
Reading

Iako plijeni poglede atraktivnim izgledom i pripijenim haljinicama, manekenka još uvijek nije našla onog pravog te ljetuje u krugu obitelji

Iva Jerković nedavno se pojavila na pool partyju koji se održao na bazenu hotela Punta u Vodicama, a na kojem se, uz Aleksandru Grdić, Ivanu Ergić i Nevena Ciganovića, zabavljala u oskudnoj kombinaciji. Odjevena u pripijenu haljinicu pastelnih boja, koja je dodatno isticala njezinu liniju, u bijelim sandalama visokih potpetica i s velikom bijelom torbom, plijenila je poglede većine muškaraca koji su u tom trenutku bili na bazenu, piše Extra.

Atraktivna 28-godišnjakinja izjavila je da nema dečka te da nema namjeru obavještavati medije o tome, osim ako ne bude u vezi za koju će biti sigurna da će potrajati.

'Sigurno će svi znati kad se budem udavala i kada budem željela djecu. Rak sam po horoskopu, što znači da sam obiteljski tip i taj mi segment života puno znači. Ja sam uvijek solo, dok god to ne bude bilo nešto što bih htjela da se zna i za što mogu biti sigurna da će trajati, dotad sam solo', otkrila je Iva za časopis Extra.

Iako je puno putovala, sve joj je brzo dosadilo te je najviše radila u Hrvatskoj, gdje i danas nosi titulu jedne od najljepših  manekenki.