Estrada RASKOŠNO SLAVLJE

Malina i Josip Šelendić poslali pozivnice za vjenčanje

Malina i Josip Šelendić već su jednom izmijenili zavjete, no sada su pripremili raskošno crkveno vjenčanje koje će proslaviti u crkvi Majke Božje Remetske

Malina Grahek i poduzetnik Josip Šelendić nakon kratke veze doznali su da je manekena trudna te se vjenčali u studenom prošle godine i najavili da će, kad se Malina i maleni Luka oporave, napraviti veliko crkveno vjenčanja koje su zakazali za 11. studenoga te su već podijelili pozivnice ljubičaste boje, koju je vjerojatno odabrala mlada mama.

Crkveno vjenčanje bit će u crkvi Majke Božje Remetske, a kasnije će se s gostima preseliti u Golf&Country Club gdje će se zabavljati s rodbinom i prijateljima.

'Ovo vjenčanja pripremamo otkako smo se prvi put vjenčali. Za sve detalje smo se pobrinuli i nadamo se da ćemo se dobro zabaviti s našim gostima', rekao je Šelendić za Extru koji je svoju momačku večer proslavio u Mallorci:

'Neću sada prepričavati svoju momačku večer na Mallorci, kamo sam otišao sa 15-ak prijatelja.' Malina je najavila da će djevojačku večer imati nakon raskošnog vjenčanja.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više