JOSIP ŠIMIĆ:

'Želim imati još djece'

03.08.2010 u 11:08

Bionic
Reading

Nedaleko od Novalje na otoku Pagu, već godinama sa svojom obitelji ljetuje bivši nogometaš sa svojom obitelji – suprugom Vlatkom te sinovima Jakovom i Vitom

Iako zauzet obavezama u obiteljskoj tvrtki Aquaviva koja se bavi prodajom tehnički najispravnije vode na tržištu, Josip Šimić je odvojio nekoliko dana da bi se sa suprugom Vlatkom i sinovima odmorio, piše Extra. Budući da njihov mlađi sin Vito ima tek osam mjeseci, sve obaveze su podređene njemu, pa, kako bi pomogao supruzi, Šimić svakog dana s trogodišnjim Jakovom odlazi na plažu. Viti ovo je prvo ljeto na moru, dok trogodišnji Jakov već zna kakva je uživancija brčkati se u moru.

'Stvarno se divim Vlatki koliko ima snage i energije s njima dvojicom. Nažalost, ja zbog posla ne stignem biti previše kod kuće, tako da je sva odgovornost odgoja na njoj, a ona to odlično radi', izjavio je bivši nogometaš za časopis Extra.

Iako Šimić ni na godišnjem odmoru nema mira te mu mobitel cijelo vrijeme zvoni, priznaje da mu to ne smeta jer želi od obiteljske firme napraviti uspješnu tvrtku. Na pitanje namjeravaju li obitelj uskoro proširiti za još jednog člana, odgovaraju potvrdno:

'Voljeli bismo imati još djece jer djeca nas zaista vesele i usrećuju.'