ZVIJEZDE U DUBROVNIKU

Caprice i Freeman očarali na crvenom tepihu

03.08.2010 u 08:38

Bionic
Reading

Veliki američki glumac Morgan Freeman i američki top model Caprice prošetali su večeras dubrovačkim crvenim tepihom. Premda je glumačka zvijezda ipak broj jedan Dubrovnik Film Meetinga, svojom ljepotom pažnju je ponajviše plijenila plavokosa manekenka

Dubrovnik Film Meeting nastavljen je večeras Red Carpet showom u kojem su na 60-metarskom crvenom tepihu na Stradunu prošetali mnogi poznati gosti.

Prvo ime crvenog tepiha svakako je američki glumac Morgan Freeman koji tumači glavnu ulogu u filmu 'Invictus', čiju su projekciju posjetitelji festivala mogli pogledati.

Ništa manje zapaženo nije prošla ni Caprice, nekad jedna od najbolje plaćenih manekenki na svijetu. Ona je Dubrovnik posjetila prije tri godine i već je tada najavila povratak.

Osim stranih gostiju, tepihom su prošetali i hrvatski celebrityji. Neizostavni gosti svakako su bili Severina i zaručnik Slavko Šajinović

U filmu 'Invictus' Clinta Eastwooda ulogu predsjednika Južnoafričke Republike Nelsona Mandele tumači Morgan Freeman koji je za tu ulogu bio nominiran za Oscara. Sav prihod od ulaznica namijenjen je za humanitarne svrhe.

Ovogodišnji 5. Dubrovnik Film Meeting organizirali su Jadranski luksuzni hoteli u suradnji sa Sarajevo Film Festivalom.

Zvijezda festivala je Morgan Freeman, a prijašnjih godina na tom su festivalu gostovali Nick Nolte, Kevin Spacey, Mickey Rourke te ostali poznati domaći i strani filmski glumci.