Estrada TRUDNOĆA ILI KILOGRAM VIŠKA?

Vanna pokazala oveći trbuščić

Pjevačica Ivana Vrdoljak kao i svake godine s obitelji provodi odmor na otoku Braču, no promatrači su se ovaj put zapitali je li Vana nabacila koji kilogram ili je u pitanju treća trudnoća

Sudeći po fotografijama na kojima Vanna šeće rivom u Postirama na Braču, pjevačica se malo zaokružila. Ako se i radi o kojem kilogramu viška, nitko Vanni ne može ništa prigovoriti jer i dalje izgleda opušteno i sjajno.

Ipak, kako piše Jutarnji list, bračni par Vrdoljak nije bio dostupan za izjave pa glasine o trudnoći još uvijek ostaju pod upitnikom.

Vanna i Andrija u braku su već 12 godina i imaju 13-godišnjeg sina Luku i 9-godišnju kćer Janu. Budući da je pjevačica uvijek isticala obitelj kao prioritet, ako se trudnoća i pokaže istinitom, to sigurno neće stati na put njezinoj karijeri, kao što nije ni dosad.

Naime, Vanna snima novi album čiji je izlazak najavljen za listopad ove godine. A da je žena koja s lakoćom balansira između poslovnog i privatnog života, dokazala je 2001. godine kad je odnijela pobjedu na Dori u poodmaklom stupnju trudnoće.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više