Estrada NIKOLINA PIŠEK:

'Iznevjerila me osoba, a ne ljubav!'

  • Autor: tportal.hr
  • 10.8.2010 15:27:45
  • 2.8.2010 14:35:11

Atraktivna voditeljica i glumica otkrila je kako se osjeća nakon prekida s Kristijanom Curavićem te tvrdi da joj ne nedostaje pažnje

Nikolina Pišek priprema se na jesen glumiti u serijalu 'Najbolje godine' u kojem će portretirati alkoholičarku razočaranu brakom i ljubavi.

'Već sam počela vježbati s glumačkim trenerom i nadam se da se neće ispostaviti da sam netalentirana pa da će morati izbaciti moj lik', kaže Nikolina Pišek za Blic. Atraktivna voditeljica otkrila je i kako se osjeća nakon prekida dugogodišnje veze s roniocem Kristijanom Curavićem.

'To poglavlje sam zatvorila. I dalje stojim iza svega što sam rekla. Mogu reći da nisam razočarana u ljubav. Uvijek vjerujem u ljubav, čak i kada se dogodi s osobom za koju se ispostavi da nije prava. I kada vas osoba iznevjeri, iznevjerila vas je ona, a ne ljubav. Znam da će, kada je u pitanju muška osoba, ljubav u jednom trenutku naići, ali meni ljubavi zaista nikada ne manjka. Dovoljno je dobijem od kćeri i prijatelja, koji se previše intenzivno trude da ne budem sama, ma ni deset minuta', objasnila je Nikolina.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više