Estrada SLAVNI BEZ POKRIĆA

Nepodnošljiva lakoća postajanja zvijezdom

Simona Gotovac, Nives Celzijus i Vlatka Pokos - da spomenemo tek neke - proslavile su se bračnim razmiricama, plastičnim operacijama i pjevačkim debaklima. Zbog čega ih onda nazivamo zvijezdama?

Pojam 'celebrity' u svijetu je sinonim za slavne osobe koje su u životu napravile nešto značajno, po čemu ih javnost cijeni, pamti i prepoznaje. Iako među njima posljednjih godina ima i onih poput Paris Hilton, koji slavu stječu proizvodnjom skandala i pumpanjem PR mašinerije ogromnim svotama (naslijeđenog) novca, složit ćete se da nigdje nema toliko zvijezda bez pokrića kao u Hrvata.

Ekipa tportala sastavila je listu slavnih Hrvata koje u punom smislu te riječi to definitivno nisu, a pojavljivanjem na brojnim eventima pokazuju da bi to htjeli biti. 

 

tportal.hr/Martina Kenji
Simonica se ozbiljno odlučila posvetiti pjevačkoj karijeri
Simona Gotovac

Vidjeli smo je na pokojoj reviji i osvojila je četiri titule na izborima ljepote, ali je li to dovoljan razlog da se netko naziva zvijezdom?


Ne, nikako, ali eto, Simonica se sada pokušava probiti i u glazbenim vodama, pa ćemo vidjeti, možda nas jednog dana sve obori s nogu i iznenadi svojim pjevačkim sposobnostima, te postane toliko poznata da se za nju pročuje i u rodnoj joj Sloveniji.

  

  

'Gola istina' Nives Celzijus podigla je medijsku prašinu i izazvala brojne polemike
Nives Celzijus

Sjećate li se ijednog naslova pjesme 'popularne' pjevačice Nives Celzijus? Mi ne, ali se jako dobro sjećamo njezinih brojnih skandala s momcima iz Dinama i Hajduka. Ono po čemu ćemo je zasigurno još dugo pamtiti njezino je eksplicitno opisivanje detalja iz seksualnog života. Posljednja informacija koja nas je 'razveselila' je ta da je na vidiku možda i neka uloga, ako dođe do ekranizacije njezina poluautobiografskog uratka.

 
Modni Mačak

Kad bi postojalo zanimanje posvuduša, Modni Mačak bi se u tome sigurno najbolje snašao i pronašao. Za ovo zanimanje nije potrebno previše znanja, važno je da se pojavljuješ na svim, ali baš svim eventima i smješkaš se pred kamerama. To je jedina crta po kojoj Mačka pamtimo, jer nije se baš bajno proslavio kao stilist.

 

Martina Škrobot
Miss Alex Grdić poznata je po burnim privatnim aferama, tabletomaniji i povećanju grudi
Aleksandra Grdić

Još jedna manekenka koja je među celebrityjima, a nema razloga da je se tako tretira. Osvojila je titulu najljepše Hrvatice, sudjelovala u reallity showu i na koncu je zbog svojih 'verbalnih sposobnosti', a vjerojatno i fizičkog izgleda postala PR-ica jednog kluba. I zašto je ona zvijezda?


Vlatka Pokos
Pjevačku karijeru započela je 1989. godine kao članica grupe Srebrna krila, kasnije se bacila u solo vode, ali ni to joj nije baš leglo, da bi se na kraju pronašla u ulozi voditeljice. Ipak, najviše je pamtimo po njezinim skupocjenim krpicama, i za nju se može reći da joj je čitava imovina u cipelama i bundama.

Marija Cvitanović

Njezina medijska eksponiranost započela je kada je s lakoćom odnijela nekoliko modnih Oscara. Odjednom se bez nje jednostavno nije moglo. Od aktivnog pisanja kolumne u jednom časopisu, uloge stilistice u brojnim hrvatskim sapunicama, s njom se pjevalo u 'Zvijezde pjevaju', a svaki iole važniji event bio je nezamisliv bez nje.

 

Svestrana Maja Šuput čije refrene nitko ne pamti
Maja Šuput

Kao pjevačica nije se pretjerano proslavila, ali se očito pronašla u plesu, s obzirom na to da je početkom studenog s partnerom iz showa 'Ples sa zvijezdama' Ištvanom Vargom otvorila plesnu školu. Tako će poduzetna Maja mnoge učiti plesati, od klasičnih plesova, dvokoraka, engleskog i bečkog valcera pa sve do tanga, sambe i salse.

 

Snježana Mehun
Mehunka je neko vrijeme punila žute stupce tračevma o svojoj navodnoj vezi sa splitskim poduzetnikom Željkom Kerumom, što je nekako i logično, obzirom na to da se ona predstavlja kao vrhunska poduzetnica iliti stručnjak za marketing i organizaciju modnih revija i natječaja ljepote. Kerum joj je sigurno, kada je biznis u pitanju, uvelike pomogao poduzetničkim savjetima, pa i ne čudi što je Mehunka u desetak godina poslovanja skupila novca za skupocjeni vozni park, koji se sastoji od Porschea, Mercedesa ML-a i terenca Hummera.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više