Estrada PRESELILA SE

Simona se u novom stanu osjeća lijepo i sigurno

Pjevačica je otkrila da se u novom stanu osjeća predivno, a nju i kćerkicu od provalnika sada čuvaju blindirana vrata

Simona Šajn nastavila je sa životom nakon nemilog događaja koji ju je snašao prije mjesec dana. Iako je zbog provale i pljačke osobne imovine izjavljivala da će se odseliti iz Zagreba, Simona to nije učinila već se preselila u drugi stan, opremljen kamerama. Pjevačici i njenoj kćerkici u novom stanu je lijepo te se ne boje provalnika.

'Predivno nam je i sretna sam. Imamo blindirana vrata i osjećam se sigurno', kazala je Simona portalu Zagrebancija. U tom trenutku vrijeme s kćerkom je gledala crtić.

Simona planira ljetne praznike provesti u Dalmaciji.

Starleta je naglasila da je trenutno zadovoljna, a do kraja ljeta je čekaju razni projekti, o kojima ne želi puno otkrivati.

'Sada sam u Zagrebu, a u subotu ću nastupiti na Krku. Drugi tjedan Gabica i ja idemo u Dalmaciju na odmor, a radno će biti, o tom potom. Ne volim unaprijed pričati o projektima dok sve ne bude sigurno', prokomentirala je Simona, poučena prijašnjim iskustvima.

O pljački u kojoj joj su joj otuđene torbice, cipele, privatne fotografije te barbike, Simona još uvijek nema detaljnijih informacija. Kako nam je kazala, istraga je još u tijeku, a inspektori će je zvati čim nešto saznaju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više