PAROVI S FARME

Kike Curavić i Žana Štrbac samo su jedni u nizu

28.07.2010 u 13:34

Bionic
Reading

Farma je dosad spojila Dinu Bubičića i Ivanu Paris, Josipa Ivančića i Jelenu Bosančić, a posljednji par koji je počeo svoju romansu na seoskom imanju čine Kristijan Curavić i Žana Štrbac

Reality show 'Farma' očito ima fatalno djelovanje kada je u pitanju ljubav, jer ne samo da se ondje ljudi zaljubljuju, nego prvi par koji se spojio na farmi, Dino Bubičić Ivana Paris, očekuje dijete i planira vjenčanje. Očito im izolacija od vanjskog svijeta odgovara, a stalna druženja rezultiraju čvrstim vezama.

Prošle sezone su na farmi bivša miss universe Ivana i bivši mister Hrvatske Dino dugo skrivali svoju ljubav, iako je bilo i više nego očito da  među njima nešto postoji. Nježno su se gledali, odlazili u romantične šetnje seoskim imanjem te jedno drugo tješili kada bi im je bilo najteže. Bilo je tu i drugačijih trenutaka, poput onih kada bi Dino držao lekcije svojoj dragoj kada bi se napila ili nedolično ponašala. Ona bi ga uvijek pokorno slušala. Znali su tako satima razgovarati, a sjaj u njihovim očima otkrivao je sve.

Sada, nakon godinu i mjesec dana otkako su izašli s farme, Ivana i Dino sretniji su no ikad jer će krajem godine postati roditelji. Nedavno su u javnosti pokazali i fotografiju s ultrazvuka te najavili vjenčanje sljedeće godine.

Jelena i Josip još uvijek sramežljivo skrivaju ljubav

Drugi par kojem je također godila klima na farmi su pjevač Josip Ivančić i manekenka Jelena Bosančić. Iako se u početku držala rezervirano, kao i on, Jelenina maska vrlo brzo je pala te je počela pokazivati simpatije i osjećaje prema Josipu. Hercegovački pjevač u početku je imao problema jer nije znao što će s njezinim zagrljajima i pažnjom koju mu je pružala, no vrlo brzo mu je to počelo goditi te se prepustio osjećajima.

Par se viđa i dalje, a nedavno su snimljeni kako provode zajedničke trenutke na terasi jednog restorana u Tučepima, gdje je Josip rezervirao sobu za dvoje, ali je demantirao da je spavao s Jelenom te kazao kako joj još uvijek nije spreman javno priznati ljubav. Viđeni su i u Zagrebu kako se ljube u Mercedesu i samo se čeka Josipa da konačno prizna ljubav koju Jelena već odavno ne krije.

Žana i Kristijan iznenadili su mnoge svojom vezom

Ove sezone dogodio se presedan. Zaljubili su se, čini se, Kristijan Curavić i Žana Štrbac. Ne bi tu bilo ništa neobično da oboje nisu zauzeti, pa je njihova navodna veza iznenadila mnoge. Neki mediji navode da su iskre među njima počele frcati tijekom boravka na farmi, a prijateljstvo i druženja su se nastavili i nakon boravka na seoskom imanju. Par je često ispijao kave, a navodno je Kristijan Žani povjeravao da ima problema u vezi s Nikolinom Pišek

Iako je Kristijan izjavio da se redovito čuje s Nikolinom, da voli i njezinu kćer Hanu s kojom je živio tri godine te da je otvoren za opciju pomirenja, Nikolina je izjavila da ne može prijeći preko njegove prevare te da sada konačno osjeća olakšanje.

Istovremeno je i Žana prekinula sa svojim dečkom Tonijem Jeričevićem, a iako i Kike i Žana demantiraju da su u vezi i ističu da među njima postoji samo prijateljstvo, ne bi nas iznenadilo da se i ovoga puta potvrdi ona stara izreka 'gdje ima dima ima i vatre'.

Tko zna što se događa na farmi, ali očito izolacija od vanjskog svijeta ogoli sudionike među kojima se razvijaju snažni osjećaji koji ih ponekad spajaju, a ponekad razdvajaju.