PRAVA KUĆANICA

Eva Longoria ugostila Ikera Casillasa i djevojku

28.07.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Sjajna večera u mojoj kući s ludim Španjolcima - napisala je glumica na svom profilu na Facebooku nakon što je u svojoj kući počastila kapetana španjolske nogometne reprezentacije i njegovu djevojku

Nakon što je prije par tjedana krstarila Mediteranom, holivudska glumica Eva Longoria Parker odlučila je istu atmosferu donijeti i u svoj dom. Kako navodi Gloria, sa svojim suprugom,

košarkašem Tonyjem Parkerom, na večeru u svoj dom pozvala Ikera Casillasa, kapetana španjolske nogometne reprezentacije, i njegovu djevojku, TV novinarku Saru Carbonero.

Čini se da je slavna glumica ponešto i naučila iz poznate serije 'Kućanice'; priredila je večeru na kojoj bi joj svaka prava domaćica pozavidjela.

'Sjajna večera u mojoj kući s ludim Španjolcima', napisala je Eva Longoria Parker na Facebooku, uz fotografiju sretnoga društva. Uz nogometaša i njegovu djevojku, na večeri su bili i španjolski pjevač Alejandro Sanz s djevojkom Raquel Perera.

Iker Casillas postao je svjetski nogometni prvak prije nepunih mjesec dana, a njegov poljubac Sari Carbonero usred direktnog javljanja u eter, danima je bio hit u svim svjetskim medijima.