POPUT HOLIVUDSKE ZVIJEZDE

Seve zablistala na crvenom tepihu

27.07.2010 u 22:33

Bionic
Reading

Na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala pojavila se i Severina. Poznata pjevačica doslovno je zablistala i, po dobrom starom običaju, privukla svu pažnju medija

Uoči projekcije filma 'Biblioteka Pascual', mađarskog redatelja Szabolcsa Hajdua na filmskom festivalu u Sarajevu, među brojnim poznatim, pojavila se i pjevačica Severina.

Na crvenom tepihu pratio ju je dečko Slavko Šainović za kojega je popularna Seve nedavno izjavila da je upravo on muškarac njezinih snova.

Popularni par uskladio je svoje odjevne kombinacije te djelovao vrlo sretno i zaljubljeno. Iako mnoge zvijezde znaju pretjerivati u sređivanju za crveni tepih i izlazak pred brojne novinare, Severina je izabrala sjajnu kombinaciju. Odjenula je svijetlu satensku haljinu zavezanu mašnom u struku. Kombinaciju je upotpunila decentnim nakitom i jednostavnom frizurom.

Slavko, koji ju je pratio u stopu, bio je odjeven u sivo odijelo i bijelu košulju. Čini se da je i on počeo pratiti trendove te je poput holivudskih zvijezda nosio sunčane naočale.

Iako su stigli zajedno, raspoložena Seve sama je pozirala mnogobrojnim fotografima. Mnogobrojna publika okupljena oko crvenog tepiha ju je dozivala i tražila autograme. Čak su i neki od prisutnih novinara i fotografa od Severine zatražili autogram, što je vrlo neuobičajeno za takav događaj.