ŽANA ŠTRBAC:

'Neka Nikolina i Kike bez mene rješavaju stvari među sobom '

27.07.2010 u 14:49

Bionic
Reading

Žana Štrbac i dalje demantira vezu s Kristijanom Curavićem te poručuje svom prijatelju i njegovoj bivšoj djevojci da sami među sobom riješe svoje probleme i da ne miješaju nju

Udarna tema ovih dana prekid je lijepe voditeljice Nove TVNikoline Pišek i ronioca Kristijana Curavića koji ju je navodno prevario s bivšom farmericom i voditeljicom Žanom Štrbac, kako je Nikolina izjavila za Extru

Nikolina je kazala kako je ona za prekid doznala tijekom godišnjeg odmora u Španjolskoj gdje boravi s prijateljicama i kćerkom Hanom te je poručila Kristijanu kako 'smatra da je konačno našao ženu koja mu odgovara' i direktno optužila Žanu Štrbac za njihov prekid, ako je vjerovati navodima Extre.

Žana: Netko želi namjestiti Kristijanu i meni

Iako je prekinula vezu s Tonijem Jeričevićem te je više puta viđena s Curavićem na kavi, Žana i dalje demantira da je u vezi s poznatim roniocem, koji je ovih dana isključio telefon te je nedostupan za komentar.

Na Nikolinine optužbe Žana je odgovorila: 'Očito je da oni imaju neke stvari koje moraju riješiti među sobom, ali zbog toga ne moraju mene miješati u to', rekla je Štrbac za tportal. Smatra da joj netko želi namjestiti vezu s Kristijanom.

'Kike i ja više puta smo popili kavu, i to u javnosti, dakle nismo se skrivali. Očito ima zlih ljudi kojima je u interesu raditi nepodopštine, pa su izmislili kako smo u vezi, a mi smo samo prijatelji', rekla je Žana. Tvrdi da je slobodna te je bila vrlo dobro raspoložena. Čini se da je prekid s Tonijem Jeričevićem brzo preboljela.

'Istina je da smo Toni i ja prekinuli, ali ne bih željela iznositi detalje prekida. Sve što ću o tome reći je da smo ostali u dobrim odnosima. On je meni puno pomogao, ali i ja njemu', završila je Žana.

Sabina Čedić i Branka Mutti: Na farmi nije bilo ništa među Žanom i Kikom
 


Branka Marić Mutti i Sabina Čedić prokomentirale su Curavića i Žanu budući da su ih imale prilike dobro upoznati tijekom boravka na farmi

'Iako nemam najbolje mišljenje o Žani, moram priznati da se među njima nije ništa događalo tijekom boravka na farmi. Ako se sjećate, on je čak ispisao ogromnim slovima Nikolinino ime na kućici, a njezinoj kćerki napisao je poruku: Hana, fališ mi, tvoj Tyson', ispričala je Mutti i decidirano ustvrdila da nikakvih iskri na farmi nije bilo između navodnog para.

Niti Sabina Čedić koja je imala prilike dobro upoznati oboje farmera ne može vjerovati da su zajedno jer ističe kako je Kike tijekom svog boravka na farmi konstantno pričao o Nikolini i tome koliko je voli, čak do te mjere da je ponekad bio dosadan.

'Ja nisam vidjela da se išta događalo između Žane i Kristijana. On je uistinu stalno govorio o Nikolini te se ponekad znao zaboraviti i i pričati o njoj čitavo vrijeme', prokomentirala je bivša farmerica.

Modni Mačak: Nikolini ću pružiti potporu

Iako svi sugovornici demantiraju vezu između Žane i Kristijana, Nikolina je izjavila da je između nje i Curavića definitivno gotovo, a ako i bude tako, sigurno će imati podršku brojnih prijatelja.

'Za mene sve ostaje isto, radim idući tjedan, snimam najave za IN magazin, spremam se za svoju ulogu u Najboljim godinama, a njemu želim svu sreću s osobom koju je odabrao', rekla je Pišek za Dnevnik.hr

Modni Mačak
izjavio je da su on i Nikolina jako dobri prijatelji te da će joj uvijek pružiti utjehu.

'Nikolina je predivna osoba, a to što se dogodilo s Kristijanom i njom njihova je privatna stvar koju nemam namjere komentirati. Njezina sreća je i moja sreća i bilo bi super kada bi sve bilo idealno, ali život je nekada nepredvidiv', zaključio je Mačak.