TUŽAN KRAJ

Kike zaprosio Pišek na koljenima, a onda našao drugu

26.07.2010 u 14:43

Bionic
Reading

Kristijan Curavić i Nikolina Pišek započeli su svoju vezu vrlo romantično, ispod mora. Nakon što je pao na koljena i zaprosio ju, otišao je na farmu i navodno se zaljubio u Žanu Štrbac

Nikolina Pišek i Kristijan Curavić upoznali su se 2007. godine kada je ona s društvom došla u Zadar na tečaj ronjenja. Kike se oduševio lijepom voditeljicom, pa ju je ubrzo pozvao na piće ne bi li se bolje upoznali.

Početno upoznavanja i Kikina sramota

Očito su se jako dobro slagali te su od tog ljeta postali nerazdvojni. Sramežljiva skrivanja ubrzo su prestala i 35-godišnja Nikolina se sve češće počela pojavljivati s godinu dana starijim svjetskim rekorderom u ronjenju na dah u javnosti.

'Kristijana sam upoznala potkraj svibnja u Zadru kamo sam došla s društvom na tečaj ronjenja. Nisam se mogla načuditi kad sam ga čula kako priča: dalmatinski, s nekim čudnim naglaskom. Mislila sam da čovjek ima posljedice od zadržavanja daha, no ispostavilo se da je njegov 'čudan govor' posljedica 23 godine života u Oslu. Zaintrigirao me i dala sam si truda da otkrijem što se sve u njemu krije', ispričala je prije tri i pol godine zaljubljena Nikolina za Gloriju.

Iako mu se u početku činila hladna i rezervirana, Kristijan je ipak Nikolinu pozvao na piće, no shvativši da nema novca kazao je kako mora do toaleta te pretrčao preko travnjaka koju su zalijevale prskalice i preskočio dva metra visok zid kako bi došao do bankomata.

'Možete zamisliti njezin šok kad me nakon deset minuta ugledala zadihanog i mokrog do kože', kazao je Kristijan.

Zajednički život Nikoline i Kike te privikavanje na malenu Hanu

Nakon početne nezgode par se nastavio viđati, a Kike je sve češće boravio u Zagrebu, da bi se na kraju i uselio kod Nikoline i njezine kćerkice Hane. Svima se činilo da je ovom paru krenulo sjajno, bili su mladi, lijepi, poznati i uspješni te se nisu odvajali jedno od drugoga. Čak je Nikolina izjavljivala da se njezina kći Hana i Kike sjajno slažu te da ga je malena jako zavoljela.

Dobar odnos Hane i Curavića svi su imali su prilike vidjeti u prosincu 2007. godine kada je Nikolina ispala iz showa Ples sa zvijezdama, a njezina kćerkica, koja je sjedila u publici s Kristijanom, nije mogla obuzdati tugu. Tada ju je Curavić snažno zagrlio i vidjelo se da imaju vrlo prisan odnos.

Jedini 'problem' bio joj je priviknuti se na zajednički život, no i to joj je pošlo za rukom, uspjela ga je 'dresirati', kako je u nekoliko navrata izjavljivala.

Zaručili su se, htjela mu je roditi sina, a on našao drugu

Njihovoj ljubavi nije bilo kraja, a kada je u siječnju objavljeno da je ronilac na koljenima zaprosio Nikolinu svi su čekali da par obznani datum vjenčanja. Čak je Nikolina u jednom intervjuu otkrila da već duže vrijeme priželjkuje da njezina dvanaestogodišnja kći Hana dobije brata.

I dok je ona priželjkivala sina, njezin dragi se bez njezina znanja prijavio u reality show 'Farma' gdje je upoznao bivšu go-go plesačicu i voditeljicu kviza Nova lova Žanu Štrbac, koja je navodno razlog njihova prekida.

'Da, istina je da smo Kristijan i ja definitivno prekinuli. Mislim da je konačno našao ženu koja mu odgovara', kazala je za Extru Nikolina Pišek, koja se trenutno nalazi u Španjolskoj s prijateljicama i kćerkom

Nikolina je odabrala odlično vrijeme za odlazak na odmor koji će joj goditi nakon ovog šoka i brojnih medijskih napisa.