HTZ ZVIJEZDE NAPADAJU

Duje Stanišić na koljenima molio Maju za poljubac

Bionic
Reading

Finalisti showa 'Hrvatska traži zvijezdu' nastupili su u nedjelju navečer na otvaranju ATP turnira u Umagu kao gosti Tonyja Cetinskog. Vrhunac večeri postao je bivši par showa, nakon što je Duje na pozornici zamolio Maju za poljubac

Duje Stanišić na koljenima je molio bivšu djevojku Maju Malić da ga poljubi na koncertu Tonyja Cetinskog u Umagu, na kojem su bivši finalisti HTZ showa nastupili kao gosti, piše Slobodna Dalmacija.

Maja i Duje su tijekom showa održavali vezu, ali su nakon završetka objavili da su ipak samo dobri prijatelji. Nisu iskazivali nježnosti u javnosti, ali sve se to promijenilo u nedjelju u Umagu.

Prvo ju je Duje zafrkantskim tonom provocirao da ga poljubi, no Maja je to uspješno izbjegavala. Barem dok se simpatični Splićanin nije spustio na koljena i zamolio za iskaz ljubavi, prenosi Slobodna Dalmacija.

Tony je pohvalio nastup bivših finalista te izjavio da će uvijek biti tu da im pomogne. Pjevač će ljeto uglavnom provesti radno, osim u dijelu kolovoza, kad namjerava otići na odmor s obitelji na Korčulu.