Estrada FATALNA GLJIVICA

Brittany Murphy i supruga ubila plijesan

  • Autor: tportal.hr
  • 25.7.2010 20:08:03
  • 25.7.2010 19:41:53

Smatralo se da je američka glumica tragično preminula u 32. godini od prekomjerne konzumacije koktela lijekova, međutim naknadnim istraživanjem otkriven je misterij njezine smrti, ali i pogibije njezina supruga

Čini se da je plijesan kriva za tragičnu smrt mlade glumice Brittany Murphy i njezina supruga Simona Monjacka. Za zvijezdu proslavljenu u filmovima 'Clueless', 'Girl, Interrupted', '8 Mile' i 'Sin City' pretpostavljalo se da je umrla od koktela lijekova, a naknadno je zaključeno da je imala i upalu pluća. Međutim, novi rezultati doveli su do saznanja da je krivac za njezinu te ujedno i smrt njezina supruga bila plijesan koja je utjecala na njihove respiratorne sustave.

Tabloid TMZ prenosi da je plijesan u njihovoj kući primjećena već prilikom prve istrage, ali je zanemarena. Majka glumice nije dala dopuštenje istražiteljima da nastave s istragom nakon Monjackove smrti. Nakon nekog vremena ipak je odlučila otvoriti vrata kćerina doma za ponovnu istragu pa su ovoga puta istražitelji detaljno odradili posao.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više