Estrada PUNE RUKE POSLA

Radeljak je propustio otvaranje izložbe o Eni Begović

'Ako će njezina karizma pomoći nekome da preživi, sigurna sam da ona ne bi imala ništa protiv, a o moralu svakoga ponaosob zavisi kako će to koristiti', izjavila je Mia Begović na otvaranju izložbe nazvane 'ENA'

Na Supetru na otoku Braču otvorena je izložba fotografija pod nazivom 'ENA' Borisa Štajduhara na kojima je glumica Ena Begović. Osim sestre tragično preminule glumice, izložbu osam fotografija pohrlili su pogledati brojni uzvanici među kojima su bili i Jakov Sedlar, glumica Ankica Dobrić te vlasnik Supetrus resorta Marion Dužić.

Mia Begović otkrila je da je nekoliko, od osam izloženih fotografija, krasilo i još uvijek krasi Eninu spavaću sobu.

'Na fotografijama se vidi njezina dominacija, njezina ljepota i zrelost u srednjim tridesetim godinama, koju ne može potamniti ni ponešto ružnoga koje pojedinci pokušavaju vezati uz njezino ime u zadnjih deset godina. No ako će njezina karizma pomoći nekome da preživi, sigurna sam da moja Enči, kako smo je mama i ja zvale, ne bi imala ništa protiv, jer je uvijek bila široke ruke. A o moralu svakoga ponaosob zavisi kako će to koristiti', izjavila je Mia Begović za 24 sata. Prvoga dana festivala nije se pojavio Enin suprug Dikan Radeljak.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više