Estrada JAČI NO IKAD

Nakon šaketanja Dikan ponovno u bijelom

  • Autor: tportal.hr
  • 24.7.2010 16:20:53
  • 24.7.2010 15:41:46

Zaručnik Dolores Lambaše se samo sat vremena nakon incidenta u dubrovačkom kafiću vratio u Gradsku kavanu u novoj odjeći i nasmijana lica te nastavio druženje s prijateljima

Samo sat vremena nakon incidenta koji se odigrao u dubrovačkom kafiću Talir, gdje su u okršaju Đele Jusića i Josipa Radeljaka poletjele i čaše, zagrebački poduzetnik pojavio se u Gradskoj kavani. Kao da se ništa nije dogodilo, presvučen u identičnu kombinaciju bijelih lanenih hlača i bijele košulje, Dikan je vedro ćaskao s prijateljima, novinarkom i voditeljicom Nilom Miličić Vukosavić i njenim suprugom Sebastijanom Vukosavićem.

Naime, Jusić ga je prvo zalio vodom, a onda išao gađati čašom u glavu. Dikan se zaštitio rukama, a kako se naglo digao, pala je i stolica na kojoj su bile njegove osobne stvari. Dok je Đelo posezao za šalicom s kapućinom sa stola kojim je ponovno zalio i pokušao gađati Dikana, dotle se Dikan snašao i ošamario Đelu.

'Incident jasno pokazuje kakav je ipak primitivac Đelo Jusić. Poznajem ga 40 godina jer sam s njim prijateljevao i radio. Đelo Jusić u Dubrovniku jednostavno ne prolazi, ne znam što se događa. On želi dirigirati orkestrom, a nije dirigent. I ja bi vozio avion, ali nisam pilot', izjavio je Radeljak za Jutarnji list.

Ni polijevanje kavom ni popratna javna blamaža nisu vidno uzdrmali Radeljaka koji je, uostalom, navikao živjeti u stalnim sukobima pa ga, čini se, više ništa ne može iznenaditi ili dugoročnije izbaciti iz takta. Radeljak je, inače, u Dubrovnik stigao jer bi trebao govoriti o aferi oko nasljedstva Aksela Petkovića u, navodno plaćenoj, emisiji na lokalnoj televiziji.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više