IDILA U SUPETRU

Dolores i Dikan pripremaju vjenčanje?

24.07.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Dolores Lambaša otkrila je da se s Dikanom odmara u Supetru na Braču, gdje se odmaraju od naporne godine. Budući da je ona nedavno u jednoj emisiji najavila skorašnje vjenčanje, vjerojatno se u supetarskoj idili pripremaju i za taj korak

'Ljeto provodimo mirno, u krugu obitelji, preko dana se kupamo, lovimo ribu, a večeri koristimo za romantične šetnje Supetrom. Uskoro će nam se pridružiti i Leo s djevojkom pa ćemo sigurno spravljati kakve morske specijalitete i malo gurmanski uživati i opustiti se poslije naporne godine', kazala je Dolores

Izuzev par izleta do Dubrovnika i posjeta prijateljima po Jadranu, Dolores će također biti gošća i sarajevskog filmskog festivala gdje će promovirati show bizz magazin za bosansko tržište, a editorijal za naslovnicu specijala Život u paklu snimat će 7. kolovoza u Bolu na Braču.

'Editorijal će biti poseban, no još ne bih iznosila detalje. Uglavnom, pozadina će biti morska i nježna, no ja neću biti takva', našalila se Dolores.

Inače, par Radeljak-Lambaša prvog kolovoza obilježit će godinu dana svoje veze, a budući da je Dolores nedavno u jednoj emisiji najavila skorašnje vjenčanje, vjerojatno se u Supetru pripremaju.

'Josip je energičan, moderan i voli ići ukorak s vremenom. Ljudi su puni predrasuda kada je u pitanju razlika u godinama između partnera, no ja nemam namjeru živjeti prema njihovim pravilima, već prema svojim. Dok god ne kradem, ne varam, ne lažem, ne vidim razloga zašto bi me netko osuđivao. Ne pletem se u tuđe veze, ne razaram brakove, ne odvajam očeve od djece, ne rušim obitelji. Samo regularno volim, a koga, to je samo moja stvar.

Osim toga stariji muškarci su strpljiviji, romantični su, predani ženama i stabilniji. Ljepše je imati normalnog partnera i pravog muškarca pored sebe pa makar on bio i stariji nego mladog dečka koji nema sve komponente za uspješan odnos. Jer sama mladost kao karakteristika ne znači ništa u praksi ako nije potpomognuta nekim ozbiljnijim faktorima. Pritom mislim na požrtvovnost, spremnost na kompromis i toleranciju', izjavila je Dolores za tportal.