Estrada UŽIVAJU U BRAČNOM ŽIVOTU

Janko i Jelena očekuju prinovu na zimu

Janko Popović Volarić priznaje da često sa suprugom razgovara o proširenju obitelji do kojeg će doći ove zime kada se okoti njihova Plavka, no također priželjkuje dijete, i to malu plavušu s velikim očima

Janko Popović Volarić upravo je završio snimanje svog prvog filma u režiji Dalibora Matanića Majka asfalta, a također radi na novoj sezoni serijala Najbolje godine.

Nedavno je oženio svoju dugogodišnju djevojku Jelenu s kojom je sa zadovoljstvom prihvatio sve izazove bračnog života u kojem, kako kaže, uživa.

'U našoj bračnoj zajednici vlada sve samo ne šutnja. Dapače. Bučno se borimo protiv svih izazova. Prije sam doista bio autodestruktivan. Sada sam bolji prema sebi i tu promjenu mogu zahvaliti supruzi. Prije sam se zbog svakakvih gluposti znao brutalno gristi i samokažnjavati. Sad mi Jelena ne dopušta da budem prekritičan prema sebi', kazao je Janko u intervjuu za Gloriju.

Janko već ima sina Davida s kojim često provodi vrijeme, pa mu je najvažnije u životu da su on i Jelena dobro. Kaže da puno priča sa suprugom o proširenju obitelji.

'Kako našu kujicu Plavku ubrajamo u obitelj, proširenje očekujemo već ove zime kad bi se ona trebala okotiti, a nakon toga, vjerujem, doći će vrijeme i za našu malu plavušu s velikim očima', govori Janko.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više