Estrada ANA BRDARIĆ BOLJAT:

'Preplavila me sreća, a potom me obuzeo osjećaj straha'

Za četiri mjeseca voditeljica će postati majka dječaka, a u intervjuu je podijelila svoje osjećaje, strahove i želje koji su je obuzeli tijekom trudnoće

Iako je voditeljica i urednica RTL Televizije jedna od onih osoba koje su brze na jeziku i uvijek imaju nešto za reći, gledajući na ekranu ultrazvuka obrise bića koje raste u njoj, osjećaji su je preplavili u tolikoj mjeri da nije mogla izustiti ni riječ, piše Story.

'Naravno da me preplavila neizmjerna sreća, a potom me obuzeo osjećaj straha. U tom mi se trenutku pred očima prevrtio cijeli naš dosadašnji život, a potom i budući zato što uloga roditelja – koliko god zvučala divno – nama dvoma potpuna je nepoznanica, ali ni u jednom trenutku nisam posumnjala da nismo spremni na to. Dva mjeseca čuvali smo slatku tajnu, a potom smo na Uskrsni ponedjeljak, tijekom obiteljskog ručka, vijest o prinovi u obitelji priopćili i našim bližnjima', prisjetila se trudničkih početaka Ana Brdarić Boljat, koja svoje prvo dijete treba roditi za četiri mjeseca.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više