Estrada MEDIJSKI CIRKUS

Lindsay Lohan ušla u zatvor

  • Autor: tportal.hr
  • 20.7.2010 20:19:02
  • 20.7.2010 19:53:20

Uz paparazze na motorima i helikoptere sa snimateljskim ekipama, problematična glumica danas je zakoračila u žensku kaznionicu, no ne bez dodatnih mjera opreza...

Nakon vožnje na stražnjem sjedalu policijskog vozila, u maniri prave holivudske dive Lindsay Lohan danas je zakoračila u losangelesku žensku kaznionicu kako bi započela odsluženje svoje 90-dnevne kazne zatvora, koju je dobila zbog kršenja uvjetne kazne zarađene vožnjom u alkoholiziranom stanju.

Uz cijelu popratnu strku: proganjana od paparazza na motorima i uz TV kamere koje su izvještavale iz helikoptera, 24-godišnja zvijezda pokunjeno je ušla u zatvor, ali ne bez prethodnih mjera opreza.

'Svi su na dva sata izbačeni iz predvorja i zajedničkih kupaonica kako ne bi bilo dodatnih problema. Samo čuvarice smiju šetati zajedničkim prostorijama', objasnila je zatvorska službenica Nancy Lozano.

Ovo neće biti prvi put da je Lindsay Lohan iza rešetaka. 2007. bila je zatočena 84 minute, no ovaj put će morati ostati dulje. Unatoč 90-dnevnoj kazni, pravni stručnjaci predviđaju da će ipak odslužiti samo dva do četiri tjedna, za vrijeme kojih će biti odvojena od ostalih zatvorenika.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više