MANEKENKE U ŠOPINGU

Dvina Meler i Stefany Hohnjec bez kondoma

19.07.2010 u 18:40

Bionic
Reading

Prije nego što se otisnu na daleko putovanje, manekenke su vrlo pažljivo pristupile zahtjevnom šopingu, a najviše su kupovale higijenske potrepštine

Bivše misice sporta Dvina Meler (33) i Stefany Hohnjec (23) studiozno su pristupile svom putovanju u Papuu Novu Gvineju.

'Jako smo angažirane oko tog putovanja. Posljednjih mjesec dana organizirale smo partije u Virovitici, Vinkovcima, Zadru, Dubrovniku, Bibinju i na svim tim partijima imale smo modne revije, a između toga smo Dvina i ja pričale o putovanjima te pokazivale svoje fotografije s puta na Haiti', objasnila je Stefany.

Na put na kojem će provesti mjesec dana ponijet će samo dva kofera, a jedan od njih bit će prepun higijenskih potrepština. Stoga ne čudi što su u šopingu pazile na svaku sitnicu, a na listi su se osim već spakiranih kratkih i dugih hlača, tenisica i japanki, dvadesetak majica kratkih i dugih rukava te donjeg rublja, našli i preparati protiv uboda komaraca, maramice, kreme za sunčanje, flasteri i zavoji. Dvina se našalila kako su kondomi jedina stvar koju nisu kupile. No ipak tvrde da im neće nedostajati civilizacija.