SEKS ZA JEDNU NOĆ

Ronaldov sin plod je avanture s konobaricom

18.07.2010 u 22:00

Bionic
Reading

Otkrivena je majka Ronaldova sina. Riječ je o američkoj konobarici s kojom je poznati nogometaš proveo jednu strastvenu noć

Mediji ne odustaju od potrage za majkom Ronaldova sina unatoč tome što je on zamolio sve da poštuju njegovu privatnost. Tako je otkriveno da je najbolje plaćeni nogometaš bio s prijateljima na večeri u Los Angelesu prošle jeseni.

Prema pisanju britanskih medija, Ronaldo je konobaricu zaveo na lošem engleskom jeziku. 'Ja, ti, seks, seks', navodno je rekao konobarici kad je došla uzeti narudžbu. Konobarica ga nije ništa razumjela, a nogometaš je tada nacrtao na staklu srce. Pritom joj je rekao: 'Ja, ti, poljubac…'

Djevojci je bilo neugodno pa je pocrvenjela. Ipak se pristala naći s njim u njegovoj hotelskoj sobi, a prijatelji nogometaša kažu da je ujutro više nisu vidjeli. Nakon nekog vremena, djevojka je shvatila da je trudna pa je kontaktirala s Ronaldovim menadžerom Jorgeom Mendezom. Menadžer je potom kontaktirao s Ronaldom, a on sa svojom majkom Dolores.

Upravo je ona odigrala ključnu ulogu u utvrđivanju očinstva, a potom je organizirala čuvanje trudnoće. Navodno je Dolores donijela odluku da djevojka rodi, ali i da im prepusti dijete te da se odrekne majčinstva. Djevojka je to i učinila, a za to je dobila vrtoglavih 80 milijuna kuna.