NESTALE I PILULE

Opljačkana Simona strahuje zbog 'nezgodnih' fotki

16.07.2010 u 17:05

Bionic
Reading

Simona Šajn još se uvijek oporavlja od pljačke stana u kojoj su joj ukradene mnoge stvari, pa čak i kontracepcijske pilule. Nju pak najviše brine nestanak mobitela u kojima se nalaze nezgodne fotografije

Simona Šajn posljednjih dana živi u strahu. Nepoznati provalnik opljačkao joj je stan u Voltinom naselju, a pjevačica i starleta ostala je, među ostalim, bez skupih haljina, cipela i torbica. Simonu je posebno šokiralo što joj je lopov ukrao čak i kontracepcijske pilule te liječničke nalaze.

Međutim, starletu najviše plaši nestanak dva mobitela u kojima se nalaze njoj važni brojevi, ali i fotografije koje, kako kaže, nisu za javnost. 'Bojim se i pomisliti što se moglo dogoditi Gabi i meni da smo u vrijeme pljačke bile kod kuće. Uznemirila me krađa dvaju mobitela jer su u njima brojevi i fotografije za koje ne bih željela da izađu u javnost', izjavila je Simona za časopis 24express.

Identitet lopova još uvijek nije poznat, a Simona kaže kako ne sumnja na svog bivšeg supruga Antu Gotovca: 'Ako se iza svega krije Ante, onda to njemu ide na dušu.' Kako bi ipak nekako vratila osjećaj sigurnosti, Simona se s kćeri Gabicom preselila u stan koji ima zaštitare i videonadzor.