PETRA FRIGANOVIĆ:

'Volim minijaturne badiće ili toples'

17.07.2010 u 09:30

Bionic
Reading

Manekenka Petra Friganović ovo će ljeto biti u Šibeniku gdje će se odmoriti od šestogodišnje veze, ali će nakon toga i malo ću partijati na Ibizi

'Kako sam cura s mora, preko ljeta sam stalno na plaži. Prirodno sam dosta tamna, pa se ne bojim sunca, tako da se često sunčam. Što se badića tiče, volim dvodijelne badiće, dosta minijaturne kako mi

Petra zna kako uživati u ljetu

ne bi ostale crte od sunčanja, a ako sam skrivenijoj plaži, uvijek se sunčam u toplesu', rekla nam je Petra.

Petru smo susreli na promociji zbirke šaljivih priča sa stand-up comedy nastupa mlade autorice Marijane Perinić 'Gore ne može' koju mnogi uspoređuju s balkanskim 'Seksom i gradom' te smo je pitali smatra li da je njezin život nalik spomenutoj seriji.

'Moj život zapravo je u mnogočemu nalik na 'Seks i grad' jer stalno putujem, živim na više lokacija i tijekom svoje manekenske karijere upoznala sam puno različitih muškaraca iz svih kultura. Kako autoricu knjige znam od samog djetinjstava i s njom sam doživjela prve izlaske i iskustva s partija, mnogo ovih priča se odnosi i na mene.

Na 'Seks i grad' pomalo možda podsjeća moj odnos prema muškarcima jer smatram da su se stvari malo okrenule u muško ženskim odnosima - žene su postale jako moćne i to me veseli. Na neki način smatram da su muškarci postali ženini ukrasi', komentirala je lijepa manekenka.

Zanimalo nas je kako takav životni stav utječe na njezin privatni život, a Petra nam je otkrila i da joj je ljubavni život trenutno u stagnaciji. 'Trenutno nemam dečka, izašla sam iz dugogodišnje veze i dišem punim plućima, osjećam se slobodno, skupila am dovoljno iskustva u muško ženskim odnosima da će moj idući odabranik biti netko s kim ću zasnovati nešto više u životu', tvrdi Petra.