NEVENA RENDELI:

'Trudit ćemo se oko djeteta'

14.07.2010 u 11:12

Bionic
Reading

Atraktivna voditeljica otkriva da priprema vodič po Hrvatskoj te da u svim aktivnostima ima potporu supruga Marijana Bračulja s kojim uskoro planira roditeljstvo

HTV-ova voditeljica Nevena Rendeli neprestano je na putu zbog četvrte sezone emisije 'Boje turizma', a kad boravi u Zagrebu, nastoji vrijeme što više posvetiti suprugu Marijanu Bračulju, piše Story.

'Nije uvijek lako snimati na plus 33 stupnja i ostati zgodan, pametan i elokventan. No veseli me što urednik emisije Đuro Tomljenović ima potpuno povjernje u moj rad, pa sama pravim sinopsise i najave', rekla je 29-godišnja voditeljica koja odnedavna piše i vodič po Hrvatskoj, knjigu koja bi trebala izaći iduće godine. U svim aktivnostima ima potporu supruga s kojim se prije godinu dana vjenčala na Barbadosu.

'I moj suprug kaže da me nikad nema, ali s obzirom na to da i on upravo radi na jednom velikom projektu, onda i ne prigovara, nego smo sretni kad se ugledamo. Zajedno smo već šest godina i doista nam je lijepo. Marijan je nevjerojatno smirena i tolerantna osoba koja ne reagira na prvu, kao ja, i koja misli da je ljubomora prizemna stvar, pa se i ne zamara time kad sam na putu. Brak nam je definitivno koristio. Nije sad tu neka velika promjena jer smo i prije živjeli zajedno, ali smo svakako povezaniji. Naposljetku mi je drago što smo se spontano vjenčali, a da nismo pravili svatove. Sad sam udana u glavi i to mi je najvažnije, divan je to osjećaj. U posljednje mi se vrijeme čini da bi dijete bilo dobar nastavak našeg života, ali to nije uvijek stvar želje. U svakom slučaju, trudit ćemo se', otkrila je atraktivna plavuša.