Estrada FRANKA BATELIĆ:

'Uvijek sam zaljubljena, ali to je rijetko obostrano'

  • Autor: tportal.hr
  • 13.7.2010 14:18:52
  • 13.7.2010 10:51:36

Mlada pjevačica iz Labina ljeto će provesti u Bostonu na glazbenom koledžu, a budući da još uvijek nije u vezi, možda u njezin život uđe kakav zgodan stranac

Mlada pjevačica Franka Batelić ovo će ljeto provesti u američkom gradu Bostonu gdje je na glazbenom koledžu Berklee dobila stipendiju. Tamo će učiti pop, rock i r'n'b pjevanje.

'Jedva čekam da otputujem i krenem učiti u jednoj od najpoznatijih glazbenih škola u svijetu! Uz to sam se, naravno, odlučila i zabaviti. Bit ću smještena u kampusu gdje će biti prilika za druženje s ljudima iz svih krajeva svijeta, što me jako veseli', napomenula je 18-godišnja zvijezda u razgovoru za časopis Extra.

Iza lijepe Labinjanke uistinu je stresno razdoblje: naime, ovo ljeto položila je državnu maturu i primljena je na sve fakultete na koje se prijavila (Filozofski, Novinarstvo, Pravo i Ekonomiju). Unatoč očitom uspjehu na svim područjima života, kaže da na ljubavnom planu zasad nije imala sreće.

Ja sam uvijek zaljubljena, ali to je jako rijetko obostrano. Zaista je tako! No već će naići netko pravi. Ljubav dolazi kad je najmanje očekujemo, uđe tiho i ostaje dugo i zauvijek', optimistična je Franka.

Najesen će početi snimati novi album.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više