NAJBOLJA DIJETA

Hana Tabaković odrekla se alkohola i skinula 8 kila

13.07.2010 u 09:31

Bionic
Reading

Zagrebačka voditeljica pohvalila se da je u samo četiri mjeseca izgubila osam kilograma i usput se riješila i neugodnog celulita

Zagrebačka TV voditeljica Hana Tabaković za portal Dalje.com pohvalila se da je promjenom načina ishrane uspjela skinuti čak osam kilograma i riješiti se neugodnog celulita. Iz jelovnika je gotovo u potpunosti izbacila kruh i tjesteninu, a usput se odrekla i alkohola i voćnih sokova. Odlučna voditeljica nije odustajala dok nije dosegla svoj cilj: 54 kilograma. U tome su joj pomogle i visoke temperature koje su je riješile osjećaja gladi. U zadnja četiri mjeseca puno je radila na sebi i posvetila se dijeti u potpunosti.

'Sada mogu odjenuti konfekcijski broj 36, koji sam posljednji put mogla nositi u srednjoj školi, i osjećam se fenomenalno. Umjesto kave s mlijekom sada pijem samo crnu kavu, a tjesteninu si priuštim vrlo rijetko, i to uz povrće', otkrila je poznata voditeljica.

Njenu mamu drastičan gubitak težine ipak je zabrinuo, ali Hana se ne uzrujava zbog toga, već jedva čeka kada će se odmoriti od posla i krenuti na more gdje će pokazati svoju novu, vitku liniju. Prije odmora Hanu još očekuje dogovoren posao u hotelu Solaris u Šibeniku gdje će 23. srpnja nositi modnu reviju.