ZBOG ŠPANJOLACA

Nives otkrila guzu i zaprijetila čednošću

09.07.2010 u 15:00

Bionic
Reading

Nives Drpić objavila je na svom blogu da je za uspjeh Španjolaca, njezinih favorita na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu, spremna na veliko odricanje - neće se skidati dva mjeseca

'Trenutno hranim dušu morskim ljepotama i uživam u dolasku omiljene reprezentacije do finala. Iskreno vjerujem da će moja Španjolska napokon ponijeti titulu svjetskih prvaka. Zato se neću baviti već deplasiranim temama i obećanjima o skidanju do gola jer je golotinja već toliko prisutna i vjerujem da nikoga ne zanima, a osobito ne europske prvake koji toga imaju napretek, dok to ženama koje daju slična obećanja ionako ne predstavlja neku žrtvu jer su uvijek gole. Zato ću se ja žrtvovati i obećavam da ću, ukoliko Španjolska osvoji prvenstvo, za promjenu biti obučena naredna dva mjeseca! Eto, to je žrtva', objavila je uvijek spremna na provokaciju supruga nogometaša Dine Drpića.

'Ipak, bez obzira na obećanja i žrtve, u navijačkom duhu, posvećujem furijama refren svoje nove pjesme: Gol, goool, zabij gol, goool, daj mi gol, goool, jer ti to možeš, uvijek do gola da uđeš i ja sam gola!', napisala je Nives zbog čije će najnovije odluke njezini mnogi muški fanovi, uvjereni smo, biti jako nesretni.