SEKSI HALJINA

Mia Begović blista nakon razvoda

09.07.2010 u 11:54

Bionic
Reading

Unatoč tome što se umjesto za uobičajenu kombinaciju s leopardovim uzorkom odlučila za crnu kratku haljinu, 48-godišnja glumica djeluje optimistično i nakon pokretanja razvoda od Željka Žnidarića

Glumicu Miju Begović navikli smo viđati u izazovnim kombinacijama, a poznato je da pada na sve što na sebi ima leopardov uzorak. Svoj burni temperament ovih dana ublažila je crnom svilenom haljinom koja je nalikovala na negliže, a glumica ju je ponosno prošetala centrom Zagreba. Kako je pod povećalom javnosti zbog nedavne objave da se razvodi, osim crnine nabacila je i osmijeh koji govori da je optimistična i u teškoj situaciji.

Podsjetimo, 48-godišnja glumica zagrebačkog kazališta Kerempuh potvrdila je kuloarska nagađanja da u braku s 11 godina starijim poduzetnikom Željkom Žnidarićem već dugo ne cvjetaju ruže te 'da ljubav više ne stanuje na njihovim adresama'. Rastaju se u prijateljskim odnosima, a glumica djeluje kao da je nakon knjige Vlatke Pokos 'Život u raju' više ništa ne može iznenaditi.