IGRALA SE S BOJICAMA

Ava Karabatić kao seksi lolita

09.07.2010 u 09:54

Bionic
Reading

Manekenka i pjevačica u usponu zaigrala se na snimanju modnog editoriala u osnovnoj školi, ali djece srećom nije bilo, pa je maštu raspirivala samo okupljenom stručnom timu

Osnovna škola Silvije Strahimir Kranjčević ovih dana bila je obasjana prisutnošću nove, mlade i seksi učenice. Ava Karabatić, poznata manekenka i pjevačica u usponu, poigrala se bojama i slikovnicama pozirajući za radnim stolom. Kao seksi Lolita u ultrakratkom minjaku i ultravisokim štiklama starleta je raspirivala maštu, srećom, za vrijeme ljetnih praznika, pa je njenim egzibicijama koje ubrzavaju puls prisustvovala samo stručna i osposobljena ekipa.

Ava je nakon nastupa u 'Red Carpetu' kad se okušala u pjevanju ovim performansom dokazala da zna i listati slikovnice, služiti se ravnalom, zbrajati… Uza sve to pokazala je i zavidnu disciplinu pa je rekvizite uredno spremila u roza školsku torbu. Najviše zločestih insinuacija ipak izaziva njena fotka s vodenim bojicama, za koje je poznata široka primjena u školstvu, umjetnosti i raznim kreativnim aktivnostima.