Estrada OČAJNA 'OČAJNA KUĆANICA'

Eva Longoria sluša narodnjake?

  • Autor: tportal.hr
  • 7.7.2010 11:11:05
  • 7.7.2010 10:16:26

Američka glumica već danima obilazi jadransku obalu, a na štandu u Skradinu obogatila je svoju glazbenu kolekciju CD-ima Seke, Cece i Tine Ivanović

'Očajna kućanica' Eva Longoria Parker zbilja je napravila jedan očajni potez. Tijekom posjeta Skradinu, na štandu je kupila CD-e narodnjačkih zvijezda. Njezin izbor pao je na Cecu, Seku i Tinu Ivanović, piše Svet.

Naime, mailom se javila predana čitateljica koja posjeduje štand na kojem je Longoria odlučila eksperimentirati s novim glazbenim utjecajima.

'Na svom štandu ugledala sam Evu Longoriju, najdražu moju 'domaćicu'. Upravo je Eva, pored svilenog šala, rinčica, vrča za vino i ostalog zatražila najpopularnije izvođače s ovih prostora, a ja sam joj preporučila Cecu Ražnatović i njezin DVD s Ušća, zatim Sekin novi album, kao i aktualno izdanje Tine Ivanović. Na prvi pogled nisam shvatila o kome se radi i tko je došao kupovati kod mene, ali,ubrzo su se pojavili paparazzi i sve mi je bilo jasno', piše u mailu koji je objavio Svet.

Atraktivna glumica provodi dane obilazeći jadransku obalu zajedno sa suprugom, košarkašem Tonyjem Parkerom koji 9. srpnja nastupa u klubu Hacienda u Vodicama, kao MC uz rame svom dobrom prijatelju DJ-u Cut Killeru u njihovom prepoznatljivom programu 'DJ Cut Killer i Tony Parker Show'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više