AVA KARABATIĆ:

'Razapeli su me kao Isusa na križu'

06.07.2010 u 13:41

Bionic
Reading

Kontroverzna starleta podržava svog glazbenog menadžera Senada Hasića koji je svojevremeno bio optužen za organiziranje međunarodne prostitucije

Senad Hasić i Simona Gotovac
Ava Karabatić, kontroverzna starleta i model, zadarska studentica i jedna od najpopularnijih ukućana iz reality showa 'Farma', kaže da podržava svog glazbenog menadžera Senada Hasića. Podsjetimo, njen 48-godišnji menadžer koji je svojevremeno brinuo i za glazbenu karijeru Simone Gotovac bio je optužen za organiziranje međunarodne prostitucije.

Iako Hasić kaže da je oslobođen svih optužbi, njemu bliske osobe tvrde da su sigurne da je jedno vrijeme proveo na izdržavanju zatvorske kazne. Ava nam se požalila da su uz njenog menadžera mediji i nju 'razapeli kao Isusa na križu'.

'Ne vjerujem glasinama i dajem mu punu podršku. On je pozitivna, korektna i karakterno optimistična osoba. Prema meni je uvijek bio jako dobar pa me ne brinu tračevi. Čujemo se pet do šest puta dnevno i stvarno me ne zanima nečija prošlost. Nije mi bitno što je radio prije, nego kakav je sad prema meni', rezolutno tvrdi Ava.

Ipak, da razgovor ne bi bio obojen samo žalopojkama o podvođenju mladih djevojaka i pesimističnim notama, provjerili smo i kako starleta planira provesti sunčane ljetne dane.

'Cijelo ljeto mi je isprogramirano, planiram ga provesti radno. Svaki slobodni trenutak provest ću u krugu obitelji i uz zaručnika u intimnoj atmosferi, daleko od očiju javnosti. Možda čak otputujemo negdje u inozemstvo preko ljeta', kaže manekenka i pjevačica koja je prilično zadovoljna svojim radnim pothvatima.

'Ostvarila sam sve što sam zamislila, ostala mi je samo još jedna želja: da zaigram u kazalištu! Idealna bi bila uloga barunice Castelli u 'Glembajevima', pošto mi je Krleža omiljeni pisac, a njezin lik jako je zanimljiv i kompleksan. Nikad se ne zna!', zaključila je Ava, a očekivanje uloge na daskama koje život znače, baš kao i posljednji skandal, prihvatila je s prikladnom filozofskom rezignacijom.