'NISAM KRIV'

Menadžer Ave i Simone bio optužen zbog prostitucije?

06.07.2010 u 10:09

Bionic
Reading

Glazbeni menadžer Senad Hasić,koji je surađivao s brojnim starletama, među kojima su se našle i Ava i Simona, prije deset godina bio je optužen za organiziranje prostitucije

Senad Hasić (48), sadašnji menadžer Ave Karabatić i bivši menadžer Simone Gotovac svojevremeno je bio optužen za organiziranje međunarodne prostitucije. Glazbeni menadžer uhićen je 2000. i teretilo ga se da je u Oglasniku objavio da traži dvije plesačice za rad u noćnom klubu u Sloveniji, a pri susretu s jednom od djevojaka objasnio je da posao striptizete obuhvaća i spolno općenje s gostima za naplatu, piše Extra.

'Oslobođen sam svih optužbi, što znači da nisam kriv. Ta je djevojka poslije završila na psihijatriji. Pa to vam govori o kakvoj je osobi riječ. Kunem se u svoje troje djece da nisam ni dana proveo u zatvoru', kratko je prokomentirao Hasić za časopis Extra
Ipak, njemu bliske osobe tvrde da su sigurne da je jedno vrijeme proveo na izdržavanju zatvorske kazne. Nekoliko godina nakon prve optužbe, prijavljen je i zbog prijetnje.

'Ma to me prijavila tadašnja predsjednica Turističke zajednice grada Cresa. Tražila je da joj organiziram koncert za Dan Općine i to sam učinio. Imali smo dogovoren nastup Maje Blagdan i Alena Islamovića od kojeg je ona naprasno odustala', kaže menadžer, ali je izostavio objašnjenje zašto je prijavljen za prijetnje, prenosi Extra.

Napomenuo je da će među poznatim Hrvatima nastati panika kad objavi svoju autobiografiju 'Senade, kaži šta je bilo na gaži'.