IVAN ČUPIĆ:

'Neke žene žele postati poznate na moj račun'

06.07.2010 u 09:29

Bionic
Reading

Hrvatski rukometni reprezentativac u intervjuu objašnjava kako se osjećala njegova supruga kad je pročitala članak o njegovoj navodnoj nevjeri

Hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Čupić prošli tjedan našao se u centru skandala, nakon što su pojedinim redakcijama dostavljene informacije o njegovoj navodnoj vezi sa zagrebačkom konobaricom Andreom Armadom. U intervjuu za časopis Extra rukometaš je ponovno demantirao aferu, ali i objasnio kako se osjećala njegova supruga kad je doznala da će u medijima biti objavljen taj tekst.

'Rekao sam joj unaprijed da će tako nešto izaći. Unatoč tome, nije joj bilo svejedno i plakala je jer bi svakome bilo potresno pročitati tako nešto. Ipak, pružila mi je potporu jer me najbolje poznaje i ima povjerenja u mene. Mi jesmo mladi, ali smo oboje dovoljno zreli da se možemo nositi sa svime i oboje vidimo da su to dječja posla', kaže Čupić te u nastavku objašnjava da se često slika sa svojim obožavateljicama, a i zbog njegovih se godina, tvrdi, 'zna dogoditi da privuče kojekakve djevojčice koje se služe svim i svačim da bi ostvarile neki svoj bizarni cilj'.

Unatoč tome, Čupić kaže da neće promijeniti stav i biti oprezniji prema obožavateljicama jer je sve to dio njegovog posla.

'Čini mi se da žene uglavnom vide u meni samo da sam poznat, a neke žele i same to postati na moj račun. Ali to su uglavnom djevojke koje su premlade da bi shvatile što je odgovornost i ljubav', zaključio je Čupić, koji je suprugu upoznao u srednjoj školi.

'Moja supruga Nera i kći Barbara me motiviraju za sve. Bez njih ne bih bio rukometaš kakav sam danas.'