ZAR SUMNJA U NJENO ZNANJE?

Maja Morales: Ne želim da me Ava uči talijanski

Bionic
Reading

Maja Morales uskoro kreće na poslovni put u Italiju, a iako ne zna talijanski jezik, nikako ne želi da je uči kolegica s Farme Ava Karabatić

Maja Morales nedavno se vratila s poslovnog puta u Srbiji, gdje je snimila duet s tamošnjim pjevačem (Zar i ona? O neee!!!), a uskoro kreće u Italiju, otkud su joj stigle poslovne ponude koje 'jednostavno ne može odbiti'.

Znamo da sve ovo zvuči poput neke začudne bajke, a nalik pravim bajkama, i ova ima svoje negativce. U Majinu slučaju, to je talijanski jezik. 'Ne znam talijanski ni beknuti', izjavila je Maja za portal Zagrebancija.com, dodavši u optimističnom tonu, shodno književnoj vrsti u kojoj se, ničim izazvana, našla: 'Sve se da naučiti.'

Iako Majina kolegica iz Farme, ali i interesnih krugova, starleta, pjevačica u pokušaju, posvuduša bez pokrića Ava Karabatić studira jezik naših prekomorskih susjeda, Maja ne želi kod nje na instrukcije. 'Ne bi mi to bio neki pametan potez', izjavila je za isti portal.

Nije objasnila razloge, tako da nam ostaje samo nagađati zašto ne želi da je tom joj jeziku uči osoba koja je zaslužila i stipendiju za izvrsno studiranje.