TURNEJA SE NASTAVLJA

Eva Longoria i Tony Parker prošetali Zadrom

04.07.2010 u 19:38

Bionic
Reading

Bračni par Eva Longoria i Tony Parker nastavili su svoje krstarenje hrvatskom obalom. Nakon Malog Lošinja iduća stanica bio je Zadar

Nakon Malog Lošinja slavni je par u subotu navečer u svojoj bijeloj jahti uplovio u zadarsku luku, no ovoga puta nisu silazili na kopno, već su se ostali zabavljati na brodu u društvu Tonyjeva brata i Amauryja Nolasca, poznatog po ulozi Fernanda Sucrea u seriji 'Zakon braće'. Ujutro su, nakon što je Tony s trenericom odradio jutarnju gimnastiku, sišli s jahte i prošetali Zadrom. Par je bio oduševljen starinama, a nisu mogli povjerovati da je Sv. Donat sagrađen u 9. stoljeću, piše 24sata. Oko podneva jahtom su se uputili prema Kornatima.

Slavni par doputovao je u Hrvatsku nekoliko dana prije Tonyjeva nastupa u popularnom klubu Hacijenda u Vodicama 9. srpnja. Tony Parker se, naime, u slobodno vrijeme bavi i glazbom, pa će tako u klubu Hacijenda nastupiti kao MC. Zajedno s hip-hop DJ-em Cutom Killerom izvest će show pod nazivom 'DJ Cut Killer i Tony Parker Show'.