PRIČA O IGRAČKAMA 3

Jelena i Janko crtić gledali u društvu predsjednika Josipovića

04.07.2010 u 15:08

Bionic
Reading

Najpoznatiji zagrebački trendsetteri, Jelena Veljača i Janko Popović Volarić, nisu propustili pojaviti se na premijeri animiranog filma 'Pričao o igračkama 3'. Crtić je sa zanimanjem pogledao i predsjednik Ivo Josipović

Bračni par Volarić Popović s velikim je zanimanjem pratio premijeru popularnog crtića u jednom zagrebačkom kinu, budući da u njemu i sami sudjeluju. Posudili su, naime, svoje glasove za hrvatsku sinkronizaciju tog animiranog filma, a dodijeljene su im uloge Kena i Barbie. Kao prava Barbie, plavokosa se Jelena na premijeri pojavila u romantičnoj bijeloj haljinici bez naramenica, Janko je došao u macho izdanju, s razdrljenom crnom košuljom i trapericama te neizostavnim visokim tenisicama.

Premijeru nije propustio ni hrvatski predsjednik Ivo Josipović koji je također sudjelovao u sinkronizaciji spomenutog crtića. Predsjednik Josipović u filmu se pojavljuje kao narator u sklopu kraćeg animiranog filma 'Noć i Dan' koji prethodi 'Priči o igračkama 3'.

Uz predsjednika Josipovića i Jelenu i Janka Popovića Volarića glasove omiljenim junacima iz 'Priče o igračkama 3' posudili su još i Krešimir Mikić i Ranko Zidarić (Woody i Buzz Svjetlosni), Ljubomir Kerekeš, Pjer Meničanin, Nenad Cvjetko, Jelena Miholjević, Ksenija Marinković, Sven Medvešek te Marin Arman Grbin i Dino Jelusić (Andy). Hrvatski prepjev pjesme 'Ja sam tvoj prijatelj' izvodi Massimo Savić pod redateljskom palicom Nikše Bratoša.

Film će se na standardom kino repertoaru naći 8. srpnja.